Hvem er vi


Hilde Skogsholm

Jobber til daglig som høgskolelektor på HiN. Jeg er også veldig glad i å reise, og det var på en tur til India i 2005 at jeg for alvor fikk øynene opp for hvilket fantastisk redskap yoga kan være i menneskers liv. Jeg har praktisert yoga regelmessig siden da, og har opplevd store forandringer i livet mitt. Ikke bare har jeg blitt sterkere og smidigere, men opplever også mer tilstedeværelse i eget liv, mindre fokus på uviktige ting og mer ro i kropp og sinn. Jeg er sertifisert yogalærer (200t RYT) fra Yogaworks 2011, og har i tillegg utdanning i Yin yoga (100t RYT), restorativ yoga (50t) og yogaterapi (50t).  I 2017 ble 100 timer Deva Yoga -Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager gjennomført.


Ann-Cathrin Stokkedal

Ann-Cathrin har praktisert yoga i mange år og setter pris på hva det gir kropp og sinn i form av fokus, styrke, balanse, smidighet og avspenning.

Har undervist yoga siden 2012 og ble sertifisert Poweryoga instruktør i 2013 ved World Class Education, Stockholm. Året etter var det sertifisering innen Animal flow og Yoga ninjas (Frontline Academy), og i 2015 en 200 timers yogalærerutdanning innen hatha og vinyasa (Yogacara Global -Yoga teacher training). I 2017 ble 100 timer Deva Yoga -Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager gjennomført. Høsten 2017 ble 50 timer i Restoritive+Yoga Nidra utdanning utført gjennom Atman School.Ingrid How Indregard

Jeg har i mer enn 20 år undervist grupper i selvutvikling,Qigong,yoga og Pilates. Jeg er utdannet psykomotorisk fysioterapeut, psykoterapeut, traumeterapeut, pedagog og har videreutdanning i kunstterapi og meditasjon. Jeg er  tilknyttet Vækstcenteret i Danmark og mottar undervisning i bevissthets og nærværstrening av Helen Gamborg og Jes Bertelsen. Jeg har gjennom de siste ti år hatt en daglig meditativ praksis med lengre retreats.Tove Kvanmo

Tove jobber som yogalærer og har gitt ut boken; Eventyrreisen, YOGA for barn. Tove er utdannet lærer, samt mange års utdanning innenfor helsefremmende arbeid og yoga. Hun tilbyr kundaliniyoga i klasser/kurs, gravideyoga, barne- og familieyoga, yogaveiledning for enkeltpersoner/små grupper og healing.


Silje Wangberg.

Silje er kort fortalt en skikkelig yoganerd. Hun kom borti buddhistisk yoga i 2008 og hinduistisk yoga i 2010. Det er flere tusen timer praksis og over hundre bøker siden. Silje har de siste årene studert den passende anvendelse av alskens yogaverktøy for ulike formål og ulike personer (viniyoga av yoga) fra solide lærere i tradisjonen etter Krishnamacharya og TKV Desikachar. Hun er utdannet 500 timers yogalærer fra the American Viniyoga Institute og studerer nå videre hos Paul Harvey (blant annet hatha energisystemet, samkhya filosofien og vedisk messing).  Forøvrig er hun også psykolog med doktorgrad i helseatferd og professor i folkehelse. Silje blir derfor ofte beskrevet som en grundig og kunnskapsrik lærer som kan trekke linjer mellom mange tradisjoner og felt. Hun bruker heldigvis også en god del humor i sin undervisning og ønsker alle velkommen til utforsking og diskusjon uavhengig av tidligere kunnskap og erfaring. :).

Medlem av Norsk Yogalærerforbund. http://siljewangberg.com/

Rita Anne Berntsen

Jeg er utdannet sykepleier. Det meste av yrkeslivet har jeg arbeidet innen helse- og skolesektoren. Jeg kom i kontakt med Qigongformen Sheng Zhen Gong i år 2000. Det ble for meg en nøkkel til et friskere og bedre liv. I ettertid har jeg deltatt på gjentatte kurser hos min lærer Master Li Junfeng, hans datter Li Jing og andre lærere innen dette qigongsystemet. Jeg er nå sertifisert lærer i Sheng Zhen Gong.


Under min første lærersamling som var i  Berlin, møttes qigonglærere fra hele verden, fra New Zealand i sør og Narvik i nord. En inspirerende og lærerrik opplevelse. Jeg har stor glede av å utføre og å dele disse vakre og gode øvelsene. Jeg opplever Sheng Zhen Qigong som en skatt og en gave til oss alle.


Eva-Renee Kirkerud

Eva er økonom og jobber på Sommerseth AS.

Hun kom i kontakt med yoga og avspenningsteknikker i 2009 og yoga har etter hvert blitt en viktig del av hennes liv.

Eva er MediYoga instruktør og er Deva Yoga instruktør-Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager.


Hilde Schrøder

Jeg jobber som sykepleier ved UNN Narvik. Yoga ble jeg kjent med for mange år siden, og har praktisert yoga ved å delta i forskjellige yogaklasser, og jeg har praktisert meditasjon i gruppe i tre år. Min erfaring er at yoga og meditasjon har en fantastisk effekt både fysisk og psykisk, hvor økt bevegelse, styrke, og bevissthet, i tillegg til ro og stressreduksjon er noen av gevinstene.


Jeg har stor interesse for helsefremmende og alternative behandlings- og rehabiliterings metoder. Har videreutdanninger og kurs innen NLP Master practitioner- metoder og verktøy for mental og følelsesmessig mestring, Positiv Psykologi, Mindfullness, Stress og utbrenthet 1 MediYoga og Veiledning.

Deva Yoga instruktør utdanning 100Timer ble fullført våren 2017.
Kontaktinformasjon:


Narvik Yoga AS 

Kongensgate 30 

Epost:post@narvikyoga.no


Åpningstider:


Man-søn

ihht timeplan

Dørene åpnes 20 min før