Hvem er vi


Hilde Skogsholm

Jobber til daglig som høgskolelektor pĂĄ HiN. Jeg er ogsĂĄ veldig glad i ĂĄ reise, og det var pĂĄ en tur til India i 2005 at jeg for alvor fikk øynene opp for hvilket fantastisk redskap yoga kan være i menneskers liv. Jeg har praktisert yoga regelmessig siden da, og har opplevd store forandringer i livet mitt. Ikke bare har jeg blitt sterkere og smidigere, men opplever ogsĂĄ mer tilstedeværelse i eget liv, mindre fokus pĂĄ uviktige ting og mer ro i kropp og sinn. Jeg er sertifisert yogalærer (200t RYT) fra Yogaworks 2011, og har i tillegg utdanning i Yin yoga (100t RYT), restorativ yoga (50t) og yogaterapi (50t).  I 2017 ble 100 timer Deva Yoga -Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager gjennomført.

Ingrid How Indregard

Jeg har i mer enn 20 år undervist grupper i selvutvikling, Qigong, yoga og Pilates. Jeg er utdannet psykomotorisk fysioterapeut, psykoterapeut, traumeterapeut, pedagog og har utdanning i yoga, videreutdanning i kunstterapi og meditasjon. Jeg er tilknyttet Vækstcenteret i Danmark og mottar undervisning i bevissthets og nærværstrening av Helen Gamborg og Jes Bertelsen. Jeg har gjennom de siste ti år hatt en daglig meditativ praksis med lengre retreats.

Ved Narvik yoga underviser jeg i yoga og meditasjon, og tilbyr helhetsorientert terapi. Jeg arrangerer og underviser ogsĂĄ pĂĄ yogaretreats i Thailand og Kroatia.

Hilde Schrøder

Jeg jobber som sykepleier ved UNN Narvik. Yoga ble jeg kjent med for mange år siden, og har praktisert yoga ved å delta i forskjellige yogaklasser, og jeg har praktisert meditasjon i gruppe i tre år. Min erfaring er at yoga og meditasjon har en fantastisk effekt både fysisk og psykisk, hvor økt bevegelse, styrke, og bevissthet, i tillegg til ro og stressreduksjon er noen av gevinstene.


Jeg har stor interesse for helsefremmende og alternative behandlings- og rehabiliterings metoder. Har videreutdanninger og kurs innen NLP Master practitioner- metoder og verktøy for mental og følelsesmessig mestring, Positiv Psykologi, Mindfullness, Stress og utbrenthet 1 MediYoga og Veiledning.

Deva Yoga instruktør utdanning 100Timer ble fullført våren 2017.
Rita Anne Berntsen

Jeg er utdannet sykepleier. Det meste av yrkeslivet har jeg arbeidet innen helse- og skolesektoren. Jeg kom i kontakt med Qigongformen Sheng Zhen Gong i år 2000. Det ble for meg en nøkkel til et friskere og bedre liv. I ettertid har jeg deltatt på gjentatte kurser hos min lærer Master Li Junfeng, hans datter Li Jing og andre lærere innen dette qigongsystemet. Jeg er nå sertifisert lærer i Sheng Zhen Gong.


Under min første lærersamling som var i  Berlin, møttes qigonglærere fra hele verden, fra New Zealand i sør og Narvik i nord. En inspirerende og lærerrik opplevelse. Jeg har stor glede av ĂĄ utføre og ĂĄ dele disse vakre og gode øvelsene. Jeg opplever Sheng Zhen Qigong som en skatt og en gave til oss alle.


Eva-Renee Kirkerud

Eva er økonom og jobber på Sommerseth AS.

Hun kom i kontakt med yoga og avspenningsteknikker i 2009 og yoga har etter hvert blitt en viktig del av hennes liv.

Eva er MediYoga instruktør og er Deva Yoga lærer. Hun har også 50 timer utdanning i Restoritive+Yoga Nidra utført gjennom Atman School


Kontaktinformasjon:


Narvik Yoga AS 

Kongensgate 30 

Epost:post@narvikyoga.no


Ă…pningstider:


Man-søn

ihht timeplan

Dørene åpnes 20 min før