Timebeskrivelse

UKENTLIGE KLASSER NARVIK YOGA

Påmelding via egen fane

Rolig Mindful Yoga


Dette er en myk og rolig yogatime hvor vi for det meste jobber nede på yogamatta. I denne timen bruker vi ullmatte og en god del utstyr.

 

En yogaform som inviterer deg til å lære deg øvelser, teknikker og tankeganger der du selv kan hjelpe kroppen å slappe av.

En yogaform som er spesielt utviklet til deg som vil forebygge/ eller har plager i rygg, nakke, hofter, har muskelspenninger, eller smerter i muskel- og skjelettapparatet. Er sliten eller stiv i kroppen. Yogaen har stress reduserende effekt, og myker opp stivhet i muskler og ledd..

 

Timene vil være inspirert av våre utdanninger fra Deva Yoga, Mindful Restorativ Yoga og Mindful Yoga. Det vil å bli Gongspill på enkelte avspenninger. 

 

Timen passer for deg som har gjort litt yoga tidligere.Yogalærer: Bente Levoll og Eva-Reneè Kirkerud

Tid: Mandag kl 19:00-20:30   

Oppstart 24.Oktober - 8 uker          

Pris kr 1760,- ( 20% student/honnør rabatt)


Yoga Flyt med Hilde


Klassisk yoga som passer for alle, men det er en fordel å ha praktisert yoga før.

Fokus vil være på pust, flyt og nærvær,samtidig som utvikling av smidighet,styrke og balanse er viktige elementer.

Timen vil bestå av en dynamisk «flyt»-del og en roligere avspenningsdel.Yogalærer: Hilde Skogsholm

Tid: Onsdag kl 19:00-20:15

Oppstart: 2.November  - 7 uker

Pris: kr 1540 ,- ( 20% student/honnør rabatt)
Deva Yoga - nybegynner


Dette er en time med rolig myk yoga hvor vi jobber nede på matta.Et kurs for deg som vil forebygge eller har plager i ryggen, nakken, hoftene, har muskelspenninger, eller smerter i muskel- og skjelettapparatet. Yogaen har stress reduserende effekt, og myker opp stivhet i muskler og ledd..


Deva Yoga er utviklet av Katrine Berge. Denne yogaformen er skånsom, enkel og dyptgående .Dette er en yogaform som legger opp til at du skal lære deg øvelser og teknikker der du selv kan hjelpe kroppen til å slappe av. Vi trener på å lytte innover til kroppens signaler og å ta hensyn til disse, Dette er en time som passer for deg som er nybegynner samt at alle er varmt velkommen.Yogalærer: Bente Levoll og Eva-Reneè Kirkerud

Tid: Torsdag kl 19:00-20:30

Oppstart:  27.Oktober - 8 uker

Pris: kr 1760 ,- ( 20% student/honnør rabatt)