ÅPNE DITT HJERTE 💚 Med Laila Marie Pedersen

Velkommen til Weekend workshop med Laila Marie Pedersen

ÅPNE DITT HJERTE 💚


15-16 februar 2020

Workshop der Yoga, Mindfulness og Somatics er vevd sammen.


Et dypdykk inn i meditasjon og øvelser som kan være med på å frigjøre blokkeringer og spenninger i hjerte senteret ditt.
Denne helga skal vi hovedsakelig fokusere på å gjøre øvelser for å bli bevisst hjertet vårt, og for å løsne opp i eventuelle blokkeringer i dette området slik at Livskraft/Prana/Chi kan få flyte fritt gjennom alle energifeltene og energikanalene i kroppen vår.
Hjerte chakraet assosieres med kjærlighet til deg selv og andre, relasjoner/forhold, om du er i stand til å sørge og oppnå fred, medfølelse, empati, tilgivelse og aksept. Dette er også senteret for oppmerksomhet, integrasjon, innsikt og transformasjon. Hjerte chakraet er også sagt å være stedet der sjelen vår hviler…
Ved hjelp av oppmerksomt nærvær(mindfulness) søker vi å vekke oppmerksomheten til sansene, pusten og følelsene våre. Og vi kan tillate kroppen å finne bølgebevegelse/flyt for å komme i kontakt med blokkeringer og frigjøre der det trengs.
Vi lar tyngdekraften hjelpe oss til å jorde oss ned slik at ryggsøyla kan reise seg lett, og vi kan flyte fra stilling til stilling i en rolig, mindful flyt. Alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte Yogastillinger.
Somatics er en terapeutisk Yoga/bevegelsesform som gir deg muligheten til å tilrettelegge bevegelsene og øvelsene slik at de passer for deg slik du føler deg i øyeblikket. Her bruker vi myke sirkelbevegelser for å frigjøre og skape sirkulasjon i spesielt bindevevet, men også inn mot muskulatur og skjelett.

...all of the wonderful things that you are looking for– happiness, peace, joy – you can find inside of you…..Tid: Lørdag 15.februar kl 10:00-15:00 (1 time lunsj) og søndag 16.februar kl 10:00-15.00 (1 time lunsj)

Pris: 1800,-

Sted: Narvik Yoga


Påmeldingsfrist 7.februar


Hvem er Laila Marie Pedersen


Laila Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga.

Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.
I 2011 reiste hun til Costa Rica for å ta 200-timers grunnutdanning i Vinyasa Flow gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro var hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.


Laila Marie har også 300­timers videreutdanning i Yoga, Somatics og Mindfulness gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer.


Hun har også deltatt på mange forskjellige kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness.


I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach. Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diafragma.


Laila Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga.


I januar 2018 startet hun Yogakollektivet DA i Bodø sammen med 4 andre damer, og har nå den daglige driften sammen med Elin, Grethe og Camilla. Der har hun ukentlige kurs, drop-in timer og privattimer.
Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.