Om oss


Hilde Skogsholm

Jobber til daglig som høgskolelektor på HiN. Jeg er også veldig glad i å reise, og det var på en tur til India i 2005 at jeg for alvor fikk øynene opp for hvilket fantastisk redskap yoga kan være i menneskers liv. Jeg har praktisert yoga regelmessig siden da, og har opplevd store forandringer i livet mitt. Ikke bare har jeg blitt sterkere og smidigere, men opplever også mer tilstedeværelse i eget liv, mindre fokus på uviktige ting og mer ro i kropp og sinn. Jeg er sertifisert yogalærer (200t RYT) fra Yogaworks 2011, og har i tillegg utdanning i Yin yoga (100t RYT), restorativ yoga (50t) og yogaterapi (50t).  I 2017 ble 100 timer Deva Yoga -Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager gjennomført.

Eva-Renee Kirkerud

Jeg er økonom og jobber til daglig på Sommerseth AS.

Jeg kom i kontakt med yoga og avspenningsteknikker i 2009 og yoga har etter hvert blitt en viktig del av mitt liv og min helse.

Etterhvert ønsket jeg mere dybdekunnskap og startet min utdanning som MediYoga instruktør. Dette gav mersmak og i 2018 var jeg ferdig med min 300 timers utdanning som Deva Yoga lærer. Jeg har også videreutdanning i Mindful Restoritive Yoga med Elise Jansen.


Bente Levoll 

Jeg er utdannet sykepleier og har hovedsakelig erfaring fra helsevesenet, men har også jobbet som veileder for sykepleierstudenter ved UiT.

Meditasjon ble et skifte for meg og har i mange år hatt en sentral plass i livet mitt. Noe senere begynte jeg å praktisere yoga, og raskt erfarte jeg hvordan denne kombinasjonen evnet å stilne tanker og gi kroppen avspenning og ro. Jeg hadde funnet min vei inn til bedret helse, overskudd og glede.

Yoga og meditasjon har gitt meg muligheten til å ta tilbake mestring i livet; det som gjør at jeg kan gi meg selv påfyll når det trengs.


Gjennom både profesjonell og personlig erfaring har jeg opplevd hvor viktig det er å møte og behandle det enkelte mennesket som helhet, og ikke minst at vi møter oss selv som den helhet vi er. Hvor viktig det er at vi finner tilbake til vår egen kraft, med tanke på bedring og opprettholdelse av egen helse. Dette har vekket min nysgjerrighet og ledet meg inn i videre utdanning og fordypning.


Jeg har videreutdanning i veiledning og mindfulness(HiN), sertifisert kursholder innenfor området høysensitivitet, LBH Master Coach, Deva Yogalærer (200 timer)

Sara Skoglund

I juni 2019 gick Sara ut från Stockholms Konstnärliga Högskola med en Bachelor i Dans och Performance-konst. Sara praktiserer meditasjon i forskjellige former i både sin konstnärliga och daglige praksis. I hennes konstnärliga praktiker fokuserar hon på kinestetisk, emotionell och kroppslig frigörelse i form av identitet och Ego. Hon assisterar detta med naturens närvaro, inflätat i ett eko av medvetande. Idag intresserar hon sig av den emotionella sårbarheten i mötet mellan människor och projiceringen av kroppens olika ytor. Just nu arbetar Sara med sitt performance SURFACING SURFACES som kommer att visas på Eilertsen & Granados Teater i Stamsund, sommaren 2022.

Rita Anne Berntsen

Jeg er utdannet sykepleier. Det meste av yrkeslivet har jeg arbeidet innen helse- og skolesektoren. Jeg kom i kontakt med Sheng Zhen meditasjonene i år 2000. Dette ble for meg en nøkkel til et friskere og bedre liv. I ettertid har jeg deltatt på gjentatte kurser hos min lærer Master Li Junfeng, hans datter Li Jing og andre lærere innen dette systemet.


Under min første lærersamling som var i Berlin, møttes Sheng Zhen lærere fra hele verden, fra New Zealand i sør og Narvik i nord. En inspirerende og lærerrik opplevelse. Inspirerende var også reisen til Kina i 2019. Der var vi  femti lærere fra femten land som deltok på verdens fjerde Tai Chi festival. Vi var spesielt invitert sammen med Master Li, vår grunnlegger, til å introduserte denne treningsformen. Jeg har stor glede av å utføre og å dele disse vakre og gode bevegelsene. Jeg opplever Sheng Zhen meditasjoner som en skatt og en gave til oss alle.


Tlf.: 40857230

E-mail: ritaanneberntsen@gmail.com


Hilde Schrøder

Jeg jobber som sykepleier ved UNN Narvik. Yoga ble jeg kjent med for mange år siden, og har praktisert yoga ved å delta i forskjellige yogaklasser, og jeg har praktisert meditasjon i gruppe i tre år. Min erfaring er at yoga og meditasjon har en fantastisk effekt både fysisk og psykisk, hvor økt bevegelse, styrke, og bevissthet, i tillegg til ro og stressreduksjon er noen av gevinstene.


Jeg har stor interesse for helsefremmende og alternative behandlings- og rehabiliterings metoder. Har videreutdanninger og kurs innen NLP Master practitioner- metoder og verktøy for mental og følelsesmessig mestring, Positiv Psykologi, Mindfullness, Stress og utbrenthet 1 MediYoga og Veiledning.

Deva Yoga instruktør utdanning 100Timer ble fullført våren 2017.